Not your mama’s bustour
Is niet de busroute die een moeder zou kiezen. 'Not Your Mama's Bus Tour' is confronterend, onvoorspelbaar en avontuurlijk. Je neemt niet elke dag een kijkje in het leven of verleden van een onbekende en in dit geval ook nog eens een (ex) dakloze Rotterdammer.

Moving Minds
De opvolger van 'Not Your Mama's Bus Tour'. 'De ontmoeting van de tegenstelling' is een confronterende en onvoorspelbare theaterproductie waar dak- en thuisloze en amateurs laten zien dat een werkelijke ontmoeting tegenstellingen opheft. De voorspelling is opgebouwd uit interviews met de spelers zelf en zo wordt het voor u een echt avontuur. Regie: Arianthe Oudshoorn en Charles Renoult.

Under Cover
een theaterproductie waarin verslaafden en dak- en thuislozen u op een bijzondere wijze en op een heel bijzondere plek zullen laten wat hun diepste verlangens, idealen en dromen zijn. Voorstellingen werden gegeven in een metrostation in Rotterdam en o.a. in de hal van de Stopera, de hal van het ministerie van Volkshuisvesting en de hal van het stadhuis in Leeuwarden. Regie: Arianthe Oudshoorn en Charles Renoult.

Hut Spot
een theaterproductie waarin verslaafden en dak- en thuislozen hun eigen ervaringen en vertellen  hoe de maatschappij op hen reageert. In theaters in Rotterdam, Utrecht, en Leeuwarden.

Rotte Nachten
een bijzondere theatervoorstelling met allerlei acts gespeeld door dak- en thuislozen op en langs de Rotte

Sterreke Mensen
Straat-theaterproductie met dak- en thuislozen waarbij voorafgaand aan Kerstmis 6 dagen lang 2 voorstellingen per dag gegeven werden in Rotterdam en Amsterdam. U kunt een video van deze voorstelling bekijken onder referenties

De voorstellingen van alle producties werden door honderden mensen bezocht. Praktisch alle voorstellingen waren uitverkocht. Dat betekent niet alleen dat er boeiend theater werd gemaakt maar dat heel veel mensen er belangstelling voor hebben.

 


© 2008 | Diclaimer  Ontwerp door Bureau Groen Gras